25 års-jubilæum

Jeg har haft 25 års-jubilæum som udlært journalist! Jeg har aldrig været bange for at tage chancer, og det har givet mig et arbejdsliv med mange ekstraordinære oplevelser: jeg har dækket hungersnød i Etiopien i halvfemserne, været vidne til kuppet i Cambodia i 1997, gået rundt med gadebørn i varmerørerne under jorden i Bukarest, lavet dokumentarer der vitterligt ryddede forsider sammen med Jens Olaf Jersild og også haft den store fornøjelse at interviewe Brad Pitt, Matt Damon, Kevin Spacey, Christian Bale, Christopher Nolan, Morgan Freeman og mange andre usædvanlige mennesker. Jeg har undervist i journalistik på Roskilde Universitet, og jeg været redaktør på flere redaktioner på landsdækkende TV. I hver eneste opgave jeg nu løser i Foss Media bruger jeg min erfaring og insiderviden fra de 25 år i mediebranchen. Jeg er samtidig uhyre bevidst om, at følge med i de ændringer, som branchen har gennemlevet, sådan at mine PR-indsatser i tidssvarende.