Rådgivning om budskaber

Billedet viser en mandlig taler, der står foran en gruppe mennesker i et lyst rum med store vinduer. Talen er klædt i et mørkt jakkesæt og gestikulerer med sin venstre hånd, mens han ser ud over forsamlingen. Tilhørerne sidder i bløde stole og spænder fra unge voksne til midaldrende, klædt i afslappet til smart afslappet tøj. De ser ud til at være opmærksomme og engagerede, nogle har hævet deres hånd, måske for at stille spørgsmål. Atmosfæren synes at være professionel og samtidig afslappet.

Hvad vil du have din modtager til at forstå?


Bliv hørt, bliv forstået, skab klarhed, skab tryghed, flyt meninger
Til en medietræning lærer du at formulere præcise budskaber. Den samme teknik til udvikling af budskaber kan du bruge både til ledelsesmødet og på talerstolen. Missionen er at gøre dig mere tydelig og mere troværdig. Resultatet af rådgivningen er altid, at du bliver stærkere i både din verbale og din nonverbale kommunikation.

Den gode leder er en god kommunikator
Det kendetegner de fleste gode ledere, at de også er gode kommunikatorer. Selvom der findes nogle få naturtalenter, opnår de fleste ledere deres færdigheder gennem dedikeret træning og erfaring. Hos Foss Media får du hjælp til at udvikle den troværdighed og klarhed, der kræves i din daglige ledelse. Uanset om du står over for udfordringer såsom fyringsrunder, #MeToo-sager, eller andre krisesituationer, vil du lære at navigere i disse med overbevisning og integritet.

Målgruppe, kernebudskaber, modspørgsmål og leveringsteknik
Budskabsudvikling tager ligesom medietræning tager udgangspunkt i, hvem din modtager er, og hvad du vil opnå hos modtageren. Du lærer at tale direkte til din målgruppe og formidle dine kernebudskaber med maksimal effekt. Du bliver trænet i at håndtere modspørgsmål og modargumenter med ro og overbevisning og at forblive i kontrol i alle situationer.

Effektiv kommunikation
Efter rådgviningen og træningen vil du opleve en markant forskel i din evne til at kommunikere. Dine budskaber vil være klarere, din formidling mere tydelig. Du vil være mere tryg i din rolle og meget mere overbevisende. Din kommunikation er kort sagt blevet langt mere effektiv.

Lad os begynde dialogen
Er du klar til at tage din kommunikation til det næste niveau? Kontakt Anna Foss for en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan styrke din position som kommunikatør. Ring på 29 91 92 42, skriv til anna@fosspr.dk

"Da jeg skulle optræde til Børsen Gazelle Event, brugte jeg og Anna Foss forinden nogle timer med at gennemgå mine pointer og skærpe mine budskaber. Resultatet var, at jeg kunne performe med langt større gennemslagskraft".
Hans Fogh
Direktør, Larry vs Harry