Rådgivning

 

Få hjælp til strategi, budskaber og tekster.

Rådgivning om kommunikation

Mangler I gode ideer til indholdet i en kampagne? Har virksomheden akut krisehjælp? Skal I have skærpet fremlæggelsen til en konference?

Rådgivning kan handle om generel mediehåndtering eller akut krisekommunikation, men mange bruger også rådgivningstimerne til at få skærpet budskaberne i forbindelse med vigtige møder og konferencer.

Hos Foss Media betaler du kun for den tid du bruger. Du betaler altså ikke pr. påbegyndt time, så taler vi sammen i 15 minutter, betaler du kun for 15 minutter. Timeprisen er 1500 kroner plus moms. Den første indledende samtale er gratis.

 

Klippekort med 5, 10 eller 20 timer hos Foss Media udløser rabat.  Jo flere timer du køber, des mere sparer du. Et klippekort er en god løsning ved at længere forløb med Foss Media i et tæt parløb. Klippene kan bruges til både rådgivning som beskrevet ovenfor og til udarbejdelse  af tekster for eksempel kronikker eller tekster til hjemmesiden.

Klippekort

 • Klippekort med 5 timer

  Klippekort med fem timer  udløser fem procent rabat.

  7125 kroner plus moms

  Alle priser skal tillægges moms.

 • Klippekort med 10 timer

  Klippekort med 10 timer udløser 10 procent rabat.

  13.500 kr. plus moms

  Alle priser skal tillægges moms.

 • Klippekort med 20 timer

  Klippekort med 20 timer udløser 20 procent rabat

  27.000 kr. plus moms

  Alle priser skal tillægges moms.

 • Fast samarbejde

  Ved et længere samarbejde kan opnåes yderligere rabat.  Det kan ske ved aftale om levering af et bestemt antal pressemeddelelser om måneden eller kontinuerlige  sparringsmøder.