Medietræning

Medietræning interview tv interview øvelse budskab strategier kropssprog En kameramand filmer et interview i en udendørs indstilling, Medietræner og erfaren journalist Anna Foss hjælper med budskabsudvikling og performance, så du bliver tryg når du skal i medierne

DE AFGØRENDE ORD​

Et godt forberedt interview har afgørende betydning. Når du står foran kameraet, og når du har en journalist i røret, skal du være klar og præcis. Du skal vide, hvad du vil opnå, du skal sørge for, at dine pointer ikke kan misforstås, og du skal også forstå, hvordan du rammer din modtager. Når du har været igennem medietræning hos Foss Media, ved du, hvordan du forbereder dig før et interview, og du ved, hvordan du optræder, som den bedste udgave af dig selv, når du skal i medierne.

Interview foran kamera
Vi øver interview foran kamera med Anna Foss som journalist og dig som kilde. Videoen bruger vi til evaluering bagefter. En ekstra bonus ved at bruge video er, at vi samtidigt får øvet tv-interview, der er langt den sværeste disciplin. Gennem gentagen øvelse får du styr på dit budskab, anvendelsen af retoriske strategier og dit kropssprog. Dette kursus er hands-on, og du vil kunne anvende de opnåede færdigheder umiddelbart efterfølgende.

Forskellige slags kurser
Medietræning kan være eneundervisning eller kurser med flere deltagere, og det kan være med både Anna Foss og en professionel tv-fotograf som undervisere, eller du kan vælge, at det er Anna Foss, der både underviser og styrer kameraet. En tredje mulighed er at kombinere medietræningen med et retorikkursus hos Foss Medias samarbejdspartner Rhetor- Rådgivende Retorikere.
Ring på telefon 29 91 92 42 eller brug formularen nederst på siden, og lad os drøfte et kursus, der passer til dine ønsker.

Kursusdeltagerne siger:

"Anna Foss er inspirerende og god til at lære fra sig. Vi øvede interview foran kamera flere gange og fik råd, der kunne bruges med det samme. Vi blev også klogere på mediernes arbejdsmetoder, hvilket fremover kan bruges i samarbejdet med vores egen kommunikationsafdeling".
Jane Hansen
Kontorchef, Miljøstyrelsen
"Kurset var skræddersyet til os efter et grundigt forarbejde. Det ramte derfor med stor præcision ind i deltagernes behov. De blev alle markant stærkere i interviewsituationen"
Rikke Hartmann
Kommunikationsansvarlig, Energikoncernen SEF
"Jeg har lært, hvordan jeg skal håndtere og forberede henvendelser fra journalister. Det er godt at få prøvet sig selv af i en interviewøvelse og se sig selv fremstå sagligt og troværdigt på skærmen"
Henriette Mahrt
Arbejdsmiljøkonsulent, HK