PR Resultater

 

 

Verdensbogugen for Boghandlerforeningen

PR for Verdensbogugen 2021 med omtale både Berlingske, TV2-og DR regioner og over 30 regionale og lokale medier. Det er tredie gang, at Boghandlerforeningen arrangerer Verdensbogugen, hvor boghandlerne deler 30.000 gratis kvalitetsbøger ud til børn. Det er et sympatisk projekt, som skal stimulere læselysten i en tid, hvor læsning let bliver fravalgt til fordel for skærmunderholdning. Foto: Kasper Jessing for Boghandlerforeningen.

TV2 Nyhederne og Nationalmuseet

TV2 Nyhederne fik historien om Nationalmuseets nye digitale Danmarkskort først. Samme dag havde også News og Co og TV2.Dk historien. Dagen efter kom Berlingske med en stor reportage og derefter fulgte Kristeligt Dagblad, P1 Morgen, Kulturen på P1, P4, TV2 Bornholm og Aftenshowet.

Se mere

Nationalmuseet i Aftenshowet

Aftenshowet har 400.000 seeere og er derfor godt sted at få sin historie ud. her fortæller Rane Willerslev om Nationalmuseets nye digitale Danmarkskort, hvor man ved hjælpe af 200.000 gamle fotografier kan gå på opdagelse i Danmark, som det så ud en gang.

Nationalmuseet i Berlingske

Forsiden af Berlingskes AOK og en stor artikel inde i avisen.

Nationalmuseet lancerer en et digitalt Danmarkskort, hvor musset lægger 200.000 billeder ind fra land og by. Herefter kan vi gå på street view i Danmark, som det så ud i gamle dage.

Se mere

Verdensbogugen

Verdensbogugen ramte Berlingske, TV2, DR og talrige regionale og lokale medier. Boghandlerforeningens kampagne, Verdensbogugen, skal få flere børn til at købe og læse bøger. Derfor forærede Boghandlerforeningen for andet i træk en gratis kvalitetsbog til børn mellem 8-12 år. 30.000 bøger blev revet væk efter den gode eksponering af kampagnen. Læs mere i linket ved siden af.

Se mere

Omtale i Børsen

Den lille start-up Advative har skrevet kontrakt med Eniro. Børsen vinklede fint på, hvordan man som lilleput spiller sine kort bedst i et samarbejde med en gigant.

Link til artiklen her:

Se mere

Indsamling i Lorry

TV2 Lorry fortalte historien om de lokale fodboldhold i Smørum og Ballerup der samlede ind på Sydbank Arena til kræftsyge Markus.

Seks sider i Alt for Damerne

Kærligt, ærligt og meget fint interview med “Burgerdronningerne” fra Halifax Burgers. Seks sider og mange smukke billeder af Thilde og Sandra. Link til artiklen ved pilen.

Se mere

Ugens Trendsætter i Berlingske

Larry vs Harry skabte en cykelrevolution, da de opdaterede den to-hulede budcykel til en ladcykel med motor og racer-egenskaber. Læs mere ved linket:

Se mere

Erhvervshistorie i Finans

Ingen investorer, ingen bestyrelse. Til gengæld en sund forretning med sikker og langsom vækst. Larry vs Harry gør det på den gammeldags måde. Se link til artikel.

Se mere

Verdens Bogdag i TV2 NEWS

Boghandlerforeningens direktør Bo Dybkjær var i TV2 NEWS, hvor han argumenterede for vigtigheden af, at børn læser. Verdens Bogdag er boghandlernes kampagne, der støtter den nationale indsats for at få børn til at læse mere. Verdens Bogdag blev også omtalt i mange regionale og lokale medier.

Halifax Burgers i Politiken

Politiken: I Halifax, en kæde af burgerrestauranter, mærker man forbrugernes nye tilgang til kødet meget tydeligt. På bare et år har kædens ti afdelinger tredoblet salget af vegetariske burgere. Lige nu er mere end hver tiende burger i restauranten helt uden kød og ofte også uden mælkeprodukter, oplyser direktør i Halifax, Ulrich Dehler . Læs resten af artiklen ved linket

Se mere

Syv sider i BT Søndag

Cykelfirmaet Larry vs Harry tog både forsiden og seks sider inde i BTs weekendtillæg. Flot eksponering af en virkelig god historie som ovenikøbet er meget velskrevet og garneret med mange smukke fotos. På billedet sidder ejer af Larry vs Harry og læser historien om sig selv.

Go’ morgen Danmark

Grundlæggerne af Halifax Burgers arbejder sammen om deres restaurantkæde. Men de ikke bare arbejder sammen, de bor også sammen. Det fortalte de om i et langt interview i Go’ Morgen Danmark på TV2.

Langt indslag i TV2 Nyhederne

Debut-forfatter og selvudgiver Troels Palshof kom i TV2 Nyhederne, fordi Foss PR hjalp ham med at identificere, vinkle og videreformidle den rigtige vinkel, som var stærk nok til at interessere et landsdækkende medie. Se link med indslag ved pilen.

Se mere

Fra musicalstjerne til opfinder

Lissen Marchall er opfinder og ejer af Siccaro, der producerer hundekåber. Her er hun i ugebladet Hjemmet på et flot dobbeltopslag, med flere billeder af kerneproduktet.

HC Andersens Verden i TV2 Øst

Dejligt indslag om H. C.Andersens Verden i TV2 Øst. Indslaget handlede om de nye oplevelser, som parken byder publikum på.

Opslag i Familiejournalen

To siders skøn reportage om Pernille Uhrbrands træningshold.

Strædet i TV2 Lorry

TV2 bragte en fine billeder og interviews fra åbningen af Handelsstrøget Strædet i Køge. Alle relevante lokale og regionale medier bragte historien.

Svajerløb, Berlingske

Fra Berlingskes artikel: Igen i år dyster over 100 deltagere mod hinanden på både tohjulede og trehjulede ladcykler, når startsskuddet lyder i Carlsberg Byen.

Svajerløbet er både sjovt at opleve for turister og københavnere samt cykelentusiaster fra hele verden.Læs resten ved linket.

Se mere

Forsiden af Teateravisen

Teateravisen er et meget vigtigt medie for Teaterparken H.C. Andersens Verden, som viser professionelt børneteater. Her er en fin omtale på forsiden. Se link ved pilen

Se mere

6 minutter i TV2 Lorry

Boris Zeichner er 3. generation i Danmarks ældre forretning med ægte tæpper. TV2 Lorry klippede et fint portræt af Boris. Se det ved tryk linket.

3 sider i Berlingske

Foss PR vinklede en indsats for Larry vs Harry på deres emballage. Udover meget internationale omtale også 3 sider i Berlingske.

Se mere

Tre sider i Lime

Stifter af Læs for Livet i fornemt portræt i gratisbladet Lime. Undervurder aldrig betydningen af at komme i gratisblade. de bliver virkelig læst.

Læs for Livet Weekendavisen

Stor artikel om stifteren af Læs for Livet i weekendavisen. Læs for Livet formidler kvalitetsbøger til anbragte børn.

Boody i Søndagsavisen

God eksponering af bambustøj fra Boody. Bambustekstil er bæredygtigt, hvis det vel og mærke er økologisk. Fin gennemgang af fordele og ulemper ved bambus i Søndagsavisen

Tre sider i Berlingske

Fra artiklen i Berlingske:”Københavnerne kender den. Det er den familiecykel, man ikke skal sjoske af sted med som en tung lirekasse på en regnvejrsdag, men den strømlinede torpedo, der lydløs farer af sted gennem byens trafik. Bullitt hedder den. En nyfortolkning af den gamle budcykel Longjohn”. Læs artikelen i linket

Se mere

55 minutter i Flaskens Ånd

Tæppehandler Boris Zeichner er tredje generation i Danmarks ældste tæppeforretning, og det er ikke et af de steder, hvor der konstant er fiktivt ophørsudsalg. Om nogen har han sans for ånden i tæpperne, for ligesom vin er ægte tæpper et udtryk for det sted og de mennesker, som skabte dem. Link til udsendelsen efter pilen

Chokolade i Go’ morgen på TV2

The Nordic Chokolatier, Peter Svenningsen, i flot optræden i Go’ Morgen Danmark på TV2.

Læs for Livet i TV Avisen

Fin lille historie: Aflever dine brugte bøger hos din boghandler, så kommer de via Læs for Livet videre til anbragte børn på døgninstitutioner.
Kampagnen har kørt 24.-26. april og mange medier har fortalt om samarbejdet mellem Læs for livet og boghandlerne.

Natur i Go’ Morgen på TV2

Ikke bare læse biologibøger, men ud i naturen og undersøge naturen selv. Så lærer skoleelever meget bedre. Interview med Zoos Bengt Holst og Naturvejleder Johnny Skjoldborg i Go’Morgen.

Omtale af Bullitt i Børsen Pleausure

Børsen Pleasure er et godt sted at få eksponeret et luksus-produkt. Her er det en limited edition af Bullitt.

Opslag om økologisk tøj

Dobbeltopslag i kvindebladet Hendes Verden om Økologisk tøj. God placering af Boody-bambustøj.

Magasinet Vores Børn viser Boody

Boody babytøj vist i Vores Børn. Det er et magasin for småbørnsmødre, og derfor det rigtige sted for Boody baby at blive eksponeret.

Helsides artikel i Frederiksborg Amtsavis

Fin artikel i Frederiksborg Amts Avis som optakt til åbningen af teaterparken HC Andersens Verden.

3 sider i Hendes Verden

HC Andersens Verden ved Præstø viser professionelt teater for børn med udgangspunkt i HC Andersens Verden. I denne artikel har journalisten vinklet på, hvad det er ved HC Andersen, der gør ham langtidsholdbar. Læs artiklen ved linket.

Se mere

Munchies fortæller om Bottoms Up

Skal man ses  og høres af restaurationsbranchen, er Munchies det rigtige sted at blive eksponeret. Stort interview med direktør Ronny Tovgaard om, hvordan systemet Bottoms Ups gør udskænkning af fadøl mere effektiv.

Se mere

Dobbeltopslag i Familie Journal

Famile Journal rammer bredt i hele landet. Så det er et scoop at få dobbeltopslag om teaterparken H. C. Andersens Verden i netop dette ugeblad. Fin artikel, gode billeder

Mange internationale omtaler

Vældig mange internationale medier bragte vores historie om Larry vs Harrys nye emballage. Den er dekoreret af den kendte danske illustrator Kristian Eskild Jensen (tv). Her er det Bikeradar, et prestigecykelmedie, hvor omtale er uhyre vigtig, for et cykelmærke, der sælger internationalt.

Se mere

International omtale

Kurerfirmaet DHL bruger den danske cykel Bullitt til levering i Europa og Asien. Foss PR fik denne historie i mange internationale medier.

Se mere

Larry vs Harry i TV2 Lorry

TV2 Lorry: Ladcykler med international succes. Fin historie om at danske Larry vs Harrys cykler bliver brugt af det internationale kurerfirma DHL.

Se mere

Tre sider i BT

Personlig træner Pernille Uhrbrand eksponeret over tre sider i BTs lørdagssektion med sin personlige historie og sit budskab om at få glæde ind i sin træning. Se link til historien i BT ved pilen.

Se mere