Medietræning

Effektiv medietræning. Med tv-fotograf eller uden tv-fotograf. I hold eller enkeltvis.

De afgørende ord

Et godt forberedt interview har afgørende betydning. Når du står foran kameraet, og når du har en journalist i røret, skal du være klar og præcis. Du skal sørge for, at dine pointer ikke kan misforstås.

Når du har været igennem medietræning hos Foss Media, vil du være den bedste udgave af dig selv, når du skal i medierne. Har du ikke erfaring med medierne, gennemgår vi processen fra det første opkald fra journalisten til selve interviewet.

Derefter øver vi interview foran kamera med Anna Foss som journalist og dig som kilde. Vi og øver og øver, indtil der er styr på både budskab, retoriske greb og kropssprog. Undervisningen er meget konkret og du vil kunne bruge det, du har lært, umiddelbart efter kurset. Da vi arbejder med noget så personligt som sprog og fremtoning, er vi meget opmærksomme på, at stemningen er tryg og god for alle. Medietræningskurset kan være med både Anna Foss og en professionel fotograf som undervisere, eller du kan vælge, at det er Anna Foss, der både underviser og styrer kameraet. En tredje mulighed er at kombinere medietræningen med et retorikkursus hos Foss Medias samarbejdspartner retorikfirmaet Rhetor.

Vi træner små grupper eller enkeltpersoner på en effektiv måde, så du hurtig vil føle dig tryg under et interview. Vi optager interviews med lyd og billede og analyserer både det mundtlige budskab og kropsproget. Ring på telefon 29 91 92 42 og lad os drøfte et kursus, der passer til dine ønsker.

Kunderne siger

  • “Det er et kursus, der straks kan anvendes, og som gør mig tryg, når jeg skal på skærmen”

    Lisbeth Nørremark, Faglig Sekretær, HK

  • “Der er en rolig og behagelig stemning i forbindelse med kurset. Det gør, at jeg har følt mig tryg ved både fotograf og journalist”

    Kate Ziegler, sektorformand, HK

  • “Jeg har lært, hvordan jeg skal håndtere og forberede henvendelser fra journalister. Det er godt at få prøvet sig selv af i en interviewøvelse og se sig selv fremstå sagligt og troværdigt på skærmen”

    Henriette Mahrt, Arbejdsmiljøkonsulent, HK